Over ons

 

Trouwringen – Sieraden – Uurwerken

Al meer dan vijfentwintig jaar zijn wij het adres voor al uw sieraden, trouwringen en uurwerken. Van origine ben ik geschoold als uurwerkmaker en behoor daarmee tot een uitstervend ras: de uurwerkmakersvakschool wordt steeds minder bezocht. Ik rondde mijn opleiding begin jaren tachtig af en heb toen al geleerd dat alles te repareren valt. U kunt bij ons dan ook terecht voor reparatie en fabricage van zowel onderdelen als complete uurwerken.
Zoals uw klok thuis tikt, tikt het natuurlijk nergens, maar als hij helemaal niet meer tikt moet u er toch even mee langskomen: ik kan altijd een handje helpen. Uw klok is bij ons in zeer vertrouwde handen.

Mijn vrouw en ik runnen Juwelier Draaijer samen in het dorp Uithuizen, aan de Blink 4. De deur van ons atelier staat altijd open: u bent van harte welkom mee te kijken met waar we mee bezig zijn. We ontwerpen zelf sieraden, of vermaken deze naar wens. Door heel het land lopen getrouwde stellen met unieke trouwringen van onze hand.

Door onze vakkennis kunnen wij u altijd goed informeren. Wij leveren kwaliteit en houden alles in eigen hand. Uw spullen worden nooit opgestuurd naar een externe reparateur: ze verlaten onze zaak pas als u ze weer ophaalt.

Kom rustig rondkijken in onze winkel. De mogelijkheden met sieraden, trouwringen en klokken zijn bij Juwelier Draaijer eindeloos!

 

Volg ons op social media:

Reacties zijn gesloten.